Wie zijn wij?

Wij zijn Kuindersma Verzekeringen & Hypotheken. Al sinds 1903 houden wij ons bezig met verzekeringen maar je kunt bij ons ook terecht voor je hypotheek en financieel advies. We zijn één van de oudste en inmiddels ook grootste kantoren van het noorden. Met ruim 20 medewerkers zijn wij gevestigd in een prachtig kantoorpand in het centrum van Joure. 

Wij zijn oprjochte Friezen.

Trots op onze "roots", nuchter en recht door zee. Ons team bestaat enkel uit specialisten; mensen die hun vak verstaan. En die onze klanten kennen. Persoonlijk contact, daar worden we blij van. Op dit moment zijn er maarliefst 10 collega's die langer dan 12,5 jaar deel uitmaken van ons team. De langst zittende collega werkt zelfs al ruim 20 jaar bij ons bedrijf! 

Tijd en aandacht voor onze klanten, zorgvuldigheid en doorzettingsvermogen kenmerken onze werkwijze. Sinds 1903 is ons motto hetzelfde gebleven: “We zijn er voor onze klant”. Hoe we dat doen, wat we voor u kunnen betekeken en hoe wij werken leest u op onze website maar vertellen we u liever persoonlijk. 

Dus, zullen we kennismaken? 

 

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie