Wij geven je de ruimte om te ondernemen

Want ondernemen is risico's nemen. Maar hoeveel risico wil je, en kun je nemen? Dat verschilt per onderneming, en per ondernemer. Je bent ondernemer geworden om winst maken en daarbij moet je soms risico nemen, en risico's accepteren. Maar je wilt en moet ook risico's afdekken, zeker wanneer je personeel in dienst hebt. Wij helpen je de risico's in kaart te brengen. Dat geeft rust, en ruimte om te kunnen ondernemen.

Risico's zelf dragen of liever niet? 

Voor ondernemers, maar óók voor ZZP-ers, kunnen de risico's aardig oplopen. Daarom zul je in de praktijk bepaalde risico's willen uitsluiten. Simpelweg omdat ze te groot zijn om zelf te dragen.

Ons werk is om, samen met jou, te analyseren waar in jouw geval die bedrijfsrisico's precies liggen. En hoe groot die kunnen worden. Noem dat gerust 'meedenken'. Of misschien is 'sparren' er nog een beter woord voor. Want we hebben jouw input nodig om tot een goed advies te komen. 

Alleen op die manier kunnen we samen bepalen welke risico's je rustig zelf kunt dragen en voor welke risico's we misschien toch maar wat verzekeringsoplossingen moeten zoeken.

En het klinkt misschien een beetje raar, maar daar zijn we goed in. Sterker nog, dat vinden we nog leuk ook. Gewoon ouderwets sparren. Samen. En dan oplossingen zoeken. 

Want wij zijn risico-adviseurs en kennen een groot deel van de verzekeringswereld. 
En het is onze volstrekt onafhankelijke positie die ons in staat stelt je precies bij de meest geschikte verzekeraar te brengen. En omdat je bij ons altijd een vaste contactpersoon hebt zijn de lijntjes kort en blijven we met je sparren. Zodat je in alle rust ondernemer kunt zijn.  

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie