Wat doen wij voor onze particuliere klanten?

Wij staan voor je klaar als jouw persoonlijke (financieel) adviseur. We helpen je om je persoonlijke situatie in kaart te brengen, keuzes te maken en risico's af te dekken waar nodig. Je hoeft je niet tegen alles te verzekeren, maar je moet er wel over nadenken. Zo maak je bewuste keuzes en kom je niet voor verrassingen te staan. Door onze persoonlijke werkwijze krijg je altijd een advies op maat. Afgestemd op jouw situatie. Deze zekerheid geeft rust. Nu en in de toekomst. 

Je kunt bij ons o.a. terecht voor: 


Verzekeringen

Bij het afsluiten van een verzekering kijken we verder dan de premies. Wij willen weten wie je bent, wat je wensen zijn, en wat je situatie is. Pas dan kunnen we je adviseren welke verzekeringen je wel (of niet) nodig hebt, en waarom. Dankzij onze ervaren vakmensen met uitmuntende marktkennis kunnen wij dan de verzekering selecteren die perfect op jouw situatie is afgestemd, en die alles dekt wat nodig is. Wij kennen de polissen, de dekkingen en de eigen en onvoorziene risico’s.

Je komt dus niet voor verrassingen te staan bij schade of een calamiteit. En mocht zich eens iets voordoen, dan staan wij klaar om te strijden voor jouw belangen. Tijdens kantooruren én daarbuiten. 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

Hypotheken

Als je een huis koopt, dan wil je er volop van genieten. Zonder financiële zorgen. Onze adviseurs zijn expert op het gebied van hypotheken. Op basis van persoonlijke adviesgesprekken geven wij het beste advies dat past bij jouw situatie. Wij zijn een onafhankelijke adviseur en werken met alle bekende hypotheekverstrekkers. Wij zorgen dus altijd voor de beste hypotheek in jouw situatie. En we nemen je al het papierwerk uit handen.

Daarbij is een toekomstbestendige hypotheek van groot belang. Wij houden daarom rekening met een mogelijke verhuizing of wijzigingen van persoonlijke omstandigheden. 

Financieel advies

Je wilt ontspannen de toekomst tegemoet gaan, zonder slapeloze nachten over je financiële situatie. Daarvoor is er de financiële APK. Dit is een inkomensscan waarmee we exact in kaart brengen wat de inkomensgevolgen zijn bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of pensionering. Ook de gegevens van je partner kunnen we hierin meenemen. 

Zo maken we in heldere taal inzichtelijk hoe je er voor staat. Je weet dan precies waar je aan toe bent als je persoonlijke situatie verandert. Zodra we dit in kaart hebben gaan we kijken of en hoe je deze risico's kunt verzekeren. We beschermen je daarbij voor producten die te duur of onnodig zijn. En mocht er een verandering voordoen in je leven dan staan we natuurlijk voor je klaar. 

Een scala aan financiële diensten. Allemaal toegankelijk op 1 adres. Dat is wel zo makkelijk.

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie