Een huis koop je niet iedere dag

Het kopen van een huis is een feestelijke gebeurtenis. Maar voor het zover is moet er veel geregeld worden. Want voor je verliefd wordt op een woning moet je wel weten hoeveel je kunt lenen. En er komt veel papierwerk bij kijken. Gelukkig doen onze specialisten niks anders. 

Je krijgt te maken met regels, wetten, mogelijkheden en onmogelijkheden. En de toekomst is niet te voorspellen. Er kunnen zich, nadat je een huis gekocht hebt, veranderingen voordoen waardoor je de hypotheek (tijdelijk) niet meer kunt betalen. Denk aan inkomensveranderingen door arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of overlijden. Je wilt er liever niet aan denken maar toch is het goed om daar bij stil te staan op het moment dat je een hypotheek afsluit. 

Hoe kan ik mijn huis financieren?

Op onze website vind je een aantal belangrijke rekenmodules. Dit is natuurlijk nog geen maatwerk maar ze geven je alvast een aardig beeld van wat er kan. Bereken hier alvast wat je ongeveer kunt lenen. Heb je een woning op het oog? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat. Een eerste vrijblijvende kennismaking is bij ons altijd gratis!

Belangrijke tip:

Doe aan de verkopend makelaar of aan de verkoper nog geen enkele toezegging, voordat alles echt goed is doorgerekend.  

 

Wil je een afspraak maken voor een (vrijblijvend) hypotheekgesprek? 

 

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie